Bruno Alberto Langa

Biografie

Bruno Alberto Langa is een 26-jarige voetballer uit Mozambique die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Bruno Alberto speelde was Almeria - Atletico Madrid op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Bruno Alberto Langa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Bruno Alberto Langa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Bruno Alberto Langa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Bruno Alberto Langa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Bruno Alberto Langa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Bruno Alberto Langa

Bekijk de matchen en statistieken van Bruno Alberto Langa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Bruno Alberto Langa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Bruno Alberto

Achternaam

Langa

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-10-31

Geboorteland

Mozambique

Geboorteplaats

Maputo

Afkomst

Mozambique

Lengte

169 cm

Gewicht

61 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Bruno Alberto Langa mee voetbalt bij Mozambique, Chaves, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook