Brayan Yohangel Hurtado Cortesía

Biografie

Brayan Yohangel Hurtado Cortesía is een 24-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Brayan Yohangel speelde was Angostura FC - UCV op 2024-02-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Brayan Yohangel Hurtado Cortesía in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Brayan Yohangel Hurtado Cortesía in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Brayan Yohangel Hurtado Cortesía in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Brayan Yohangel Hurtado Cortesía een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Brayan Yohangel Hurtado Cortesía een assist heeft gegeven in de match.

Stats Brayan Yohangel Hurtado Cortesía

Bekijk de matchen en statistieken van Brayan Yohangel Hurtado Cortesía. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Brayan Yohangel Hurtado Cortesía hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Brayan Yohangel

Achternaam

Hurtado Cortesía

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-06-21

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Puerto Ordaz

Afkomst

Venezuela

Lengte

182 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Brayan Yohangel Hurtado Cortesía mee voetbalt bij Venezuela, Antofagasta, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook