Branimir Petev Kostadinov

Biografie

Branimir Petev Kostadinov is een 35-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Branimir speelde was CSKA 1948 - Ludogorets op 2021-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Branimir Petev Kostadinov in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Branimir Petev Kostadinov in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Branimir Petev Kostadinov in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Branimir Petev Kostadinov een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Branimir Petev Kostadinov een assist heeft gegeven in de match.

Stats Branimir Petev Kostadinov

Bekijk de matchen en statistieken van Branimir Petev Kostadinov. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Branimir Petev Kostadinov hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Branimir

Achternaam

Petev Kostadinov

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1989-02-04

Geboorteland

Bulgarije

Afkomst

Bulgarije

Lengte

183 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Branimir Petev Kostadinov mee voetbalt bij Ludogorets, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook