Borja Marchante Cañizares

Biografie

Borja Marchante Cañizares is een voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Borja speelde was Huétor Tájar - Albacete op 2022-11-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Borja Marchante Cañizares in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Borja Marchante Cañizares in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Borja Marchante Cañizares in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Borja Marchante Cañizares een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Borja Marchante Cañizares een assist heeft gegeven in de match.

Stats Borja Marchante Cañizares

Bekijk de matchen en statistieken van Borja Marchante Cañizares. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Borja Marchante Cañizares hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Borja

Achternaam

Marchante Cañizares

Huidige teams

Positie

Verdediger

Geboorteland

Spanje

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Borja Marchante Cañizares mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook