Borja López Menéndez

Biografie

Borja López Menéndez is een 28-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Borja speelde was SV Zulte Waregem - STVV Sint-Truiden op 2022-09-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Borja López Menéndez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Borja López Menéndez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Borja López Menéndez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Borja López Menéndez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Borja López Menéndez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Borja López Menéndez

Bekijk de matchen en statistieken van Borja López Menéndez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Borja López Menéndez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Borja

Achternaam

López Menéndez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-02-02

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Gijón

Nationaliteit

Spanje

Lengte

192 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Borja López Menéndez mee voetbalt bij SV Zulte Waregem, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook