Borislav Ivaylov Stankov

Biografie

Borislav Ivaylov Stankov is een 22-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Borislav speelde was Unionistas de Salamanca - Villarreal op 2024-01-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Borislav Ivaylov Stankov in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Borislav Ivaylov Stankov in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Borislav Ivaylov Stankov in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Borislav Ivaylov Stankov een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Borislav Ivaylov Stankov een assist heeft gegeven in de match.

Stats Borislav Ivaylov Stankov

Bekijk de matchen en statistieken van Borislav Ivaylov Stankov. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Borislav Ivaylov Stankov hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Borislav

Achternaam

Ivaylov Stankov

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2002-05-05

Geboorteland

Bulgarije

Afkomst

Bulgarije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Borislav Ivaylov Stankov mee voetbalt bij Valladolid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook