Bogdan Gabriel Melinte

Biografie

Bogdan Gabriel Melinte is een 24-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Bogdan Gabriel speelde was GAZ Metan Medias - FC Botosani op 2020-10-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Bogdan Gabriel Melinte in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Bogdan Gabriel Melinte in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Bogdan Gabriel Melinte in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Bogdan Gabriel Melinte een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Bogdan Gabriel Melinte een assist heeft gegeven in de match.

Stats Bogdan Gabriel Melinte

Bekijk de matchen en statistieken van Bogdan Gabriel Melinte. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Bogdan Gabriel Melinte hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Bogdan Gabriel

Achternaam

Melinte

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-09-11

Geboorteland

Roemenië

Nationaliteit

Roemenië

Lengte

174 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Bogdan Gabriel Melinte mee voetbalt bij FC Botosani, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook