Bjarni Mark Antonsson

Biografie

Bjarni Mark Antonsson is een 26-jarige voetballer uit IJsland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Bjarni Mark speelde was IJsland - El Salvador op 2020-01-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Bjarni Mark Antonsson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Bjarni Mark Antonsson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Bjarni Mark Antonsson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Bjarni Mark Antonsson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Bjarni Mark Antonsson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Bjarni Mark Antonsson

Bekijk de matchen en statistieken van Bjarni Mark Antonsson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Bjarni Mark Antonsson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Bjarni Mark

Achternaam

Antonsson

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1995-12-27

Geboorteland

IJsland

Nationaliteit

IJsland

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Bjarni Mark Antonsson mee voetbalt bij IK brage, Iceland, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook