Bernardo Humberto Cerezo Rojas

Biografie

Bernardo Humberto Cerezo Rojas is een 28-jarige voetballer uit Chili die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Bernardo Humberto speelde was Nublense - Magallanes op 2023-01-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Bernardo Humberto Cerezo Rojas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Bernardo Humberto Cerezo Rojas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Bernardo Humberto Cerezo Rojas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Bernardo Humberto Cerezo Rojas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Bernardo Humberto Cerezo Rojas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Bernardo Humberto Cerezo Rojas

Bekijk de matchen en statistieken van Bernardo Humberto Cerezo Rojas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Bernardo Humberto Cerezo Rojas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Bernardo Humberto

Achternaam

Cerezo Rojas

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-01-21

Geboorteland

Chili

Geboorteplaats

Taltal

Nationaliteit

Chili

Lengte

170 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Bernardo Humberto Cerezo Rojas mee voetbalt bij Nublense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook