Bernardo Enzo Long Baccino

Biografie

Bernardo Enzo Long Baccino is een 33-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als doelman speelt. De laatste match die Bernardo Enzo speelde was Defensor Sporting - Cerro Largo op 2020-10-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Bernardo Enzo Long Baccino in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Bernardo Enzo Long Baccino in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Bernardo Enzo Long Baccino in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Bernardo Enzo Long Baccino een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Bernardo Enzo Long Baccino een assist heeft gegeven in de match.

Stats Bernardo Enzo Long Baccino

Bekijk de matchen en statistieken van Bernardo Enzo Long Baccino. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Bernardo Enzo Long Baccino hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Bernardo Enzo

Achternaam

Long Baccino

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-09-27

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Colonia Valdense

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

182 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Bernardo Enzo Long Baccino mee voetbalt bij Defensor Sporting, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook