Bernabé Barragán Maestre

Biografie

Bernabé Barragán Maestre is een 31-jarige voetballer uit Spanje die meestal als doelman speelt. De laatste match die Bernabé speelde was Amorebieta - Albacete op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Bernabé Barragán Maestre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Bernabé Barragán Maestre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Bernabé Barragán Maestre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Bernabé Barragán Maestre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Bernabé Barragán Maestre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Bernabé Barragán Maestre

Bekijk de matchen en statistieken van Bernabé Barragán Maestre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Bernabé Barragán Maestre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Bernabé

Achternaam

Barragán Maestre

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-02-18

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Los Palacios

Afkomst

Spanje

Lengte

189 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Bernabé Barragán Maestre mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook