Berkay Tolga Dabanlı

Biografie

Berkay Tolga Dabanlı is een 33-jarige voetballer uit Duitsland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Berkay Tolga speelde was Stade Lausanne-Ouchy - Lausanne op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Berkay Tolga Dabanlı in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Berkay Tolga Dabanlı in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Berkay Tolga Dabanlı in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Berkay Tolga Dabanlı een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Berkay Tolga Dabanlı een assist heeft gegeven in de match.

Stats Berkay Tolga Dabanlı

Bekijk de matchen en statistieken van Berkay Tolga Dabanlı. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Berkay Tolga Dabanlı hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Berkay Tolga

Achternaam

Dabanlı

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-06-27

Geboorteland

Duitsland

Geboorteplaats

Frankfurt am Main

Afkomst

Duitsland

Lengte

190 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Berkay Tolga Dabanlı mee voetbalt bij Lausanne, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook