Benjamin Van Durmen

Biografie

Benjamin Van Durmen is een 27-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Benjamin speelde was U Craiova 1948 - AFC Hermannstadt op 2024-05-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Benjamin Van Durmen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Benjamin Van Durmen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Benjamin Van Durmen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Benjamin Van Durmen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Benjamin Van Durmen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Benjamin Van Durmen

Bekijk de matchen en statistieken van Benjamin Van Durmen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Benjamin Van Durmen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Benjamin

Achternaam

Van Durmen

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-03-20

Geboorteland

België

Afkomst

België

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Benjamin Van Durmen mee voetbalt bij U Craiova 1948, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook