Benjamin Van den Ackerveken

Biografie

Benjamin Van den Ackerveken is een 27-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Benjamin speelde was Mandel United - Liège op 2021-11-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Benjamin Van den Ackerveken in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Benjamin Van den Ackerveken in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Benjamin Van den Ackerveken in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Benjamin Van den Ackerveken een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Benjamin Van den Ackerveken een assist heeft gegeven in de match.

Stats Benjamin Van den Ackerveken

Bekijk de matchen en statistieken van Benjamin Van den Ackerveken. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Benjamin Van den Ackerveken hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Benjamin

Achternaam

Van den Ackerveken

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-06-29

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Benjamin Van den Ackerveken mee voetbalt bij Liège, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook