Benjamin Hjertstrand

Biografie

Benjamin Hjertstrand is een 27-jarige voetballer uit Zweden die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Benjamin speelde was Degerfors IF - Orebro SK op 2021-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Benjamin Hjertstrand in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Benjamin Hjertstrand in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Benjamin Hjertstrand in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Benjamin Hjertstrand een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Benjamin Hjertstrand een assist heeft gegeven in de match.

Stats Benjamin Hjertstrand

Bekijk de matchen en statistieken van Benjamin Hjertstrand. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Benjamin Hjertstrand hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Benjamin

Achternaam

Hjertstrand

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1994-01-22

Geboorteland

Zweden

Nationaliteit

Zweden

Lengte

180 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Benjamin Hjertstrand mee voetbalt bij Orebro SK, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook