Basilio Ndong Owono Nchamaaa

Biografie

Basilio Ndong Owono Nchamaaa is een 24-jarige voetballer uit Equatoriaal-Guinea die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Basilio Ndong speelde was Sierra Leone - Equatorial Guinea op 2022-01-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Basilio Ndong Owono Nchamaaa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Basilio Ndong Owono Nchamaaa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Basilio Ndong Owono Nchamaaa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Basilio Ndong Owono Nchamaaa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Basilio Ndong Owono Nchamaaa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Basilio Ndong Owono Nchamaaa

Bekijk de matchen en statistieken van Basilio Ndong Owono Nchamaaa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Basilio Ndong Owono Nchamaaa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Basilio Ndong

Achternaam

Owono Nchamaaa

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-01-17

Geboorteland

Equatoriaal-Guinea

Nationaliteit

Equatoriaal-Guinea

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Basilio Ndong Owono Nchamaaa mee voetbalt bij KVC Westerlo, Equatorial Guinea, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook