Axel Ezequiel Prado Sire

Biografie

Axel Ezequiel Prado Sire is een 20-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Axel Ezequiel speelde was Liverpool Montevideo - Wanderers op 2022-09-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Axel Ezequiel Prado Sire in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Axel Ezequiel Prado Sire in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Axel Ezequiel Prado Sire in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Axel Ezequiel Prado Sire een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Axel Ezequiel Prado Sire een assist heeft gegeven in de match.

Stats Axel Ezequiel Prado Sire

Bekijk de matchen en statistieken van Axel Ezequiel Prado Sire. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Axel Ezequiel Prado Sire hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Axel Ezequiel

Achternaam

Prado Sire

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2002-11-17

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Las Piedras

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

178 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Axel Ezequiel Prado Sire mee voetbalt bij Liverpool Montevideo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook