Atanas Vasilev Kabov

Biografie

Atanas Vasilev Kabov is een 23-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Atanas speelde was Botev Vratsa - Septemvri Sofia op 2022-11-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Atanas Vasilev Kabov in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Atanas Vasilev Kabov in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Atanas Vasilev Kabov in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Atanas Vasilev Kabov een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Atanas Vasilev Kabov een assist heeft gegeven in de match.

Stats Atanas Vasilev Kabov

Bekijk de matchen en statistieken van Atanas Vasilev Kabov. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Atanas Vasilev Kabov hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Atanas

Achternaam

Vasilev Kabov

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-04-11

Geboorteland

Bulgarije

Nationaliteit

Bulgarije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Atanas Vasilev Kabov mee voetbalt bij Septemvri Sofia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook