Asumah Abubakar-Ankra

Biografie

Asumah Abubakar-Ankra is een 25-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Asumah speelde was FC Zurich - FC Luzern op 2022-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Asumah Abubakar-Ankra in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Asumah Abubakar-Ankra in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Asumah Abubakar-Ankra in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Asumah Abubakar-Ankra een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Asumah Abubakar-Ankra een assist heeft gegeven in de match.

Stats Asumah Abubakar-Ankra

Bekijk de matchen en statistieken van Asumah Abubakar-Ankra. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Asumah Abubakar-Ankra hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Asumah

Achternaam

Abubakar-Ankra

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-05-10

Geboorteland

Ghana

Geboorteplaats

Kamasu

Nationaliteit

Portugal

Lengte

183 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Asumah Abubakar-Ankra mee voetbalt bij FC Luzern, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook