Asier Villalibre Molina

Biografie

Asier Villalibre Molina is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Asier speelde was Almeria - Athletic Club op 2024-02-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Asier Villalibre Molina in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Asier Villalibre Molina in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Asier Villalibre Molina in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Asier Villalibre Molina een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Asier Villalibre Molina een assist heeft gegeven in de match.

Stats Asier Villalibre Molina

Bekijk de matchen en statistieken van Asier Villalibre Molina. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Asier Villalibre Molina hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Asier

Achternaam

Villalibre Molina

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-09-30

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Gernika

Afkomst

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Asier Villalibre Molina mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook