Asen Kirilov Georgiev

Biografie

Asen Kirilov Georgiev is een 29-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Asen Kirilov speelde was Septemvri Sofia - Botev Plovdiv op 2023-03-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Asen Kirilov Georgiev in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Asen Kirilov Georgiev in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Asen Kirilov Georgiev in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Asen Kirilov Georgiev een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Asen Kirilov Georgiev een assist heeft gegeven in de match.

Stats Asen Kirilov Georgiev

Bekijk de matchen en statistieken van Asen Kirilov Georgiev. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Asen Kirilov Georgiev hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Asen Kirilov

Achternaam

Georgiev

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-07-09

Geboorteland

Bulgarije

Nationaliteit

Bulgarije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Asen Kirilov Georgiev mee voetbalt bij Septemvri Sofia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook