Artur Sergio Batista de Souza

Biografie

Artur Sergio Batista de Souza is een 29-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Artur Sergio speelde was Brusque - Mirassol op 2024-04-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Artur Sergio Batista de Souza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Artur Sergio Batista de Souza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Artur Sergio Batista de Souza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Artur Sergio Batista de Souza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Artur Sergio Batista de Souza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Artur Sergio Batista de Souza

Bekijk de matchen en statistieken van Artur Sergio Batista de Souza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Artur Sergio Batista de Souza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Artur Sergio

Achternaam

Batista de Souza

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-08-05

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rondon do Pará

Afkomst

Brazilië

Lengte

178 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Artur Sergio Batista de Souza mee voetbalt bij Ponte Preta, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook