Arthur Gomes Lourenço

Biografie

Arthur Gomes Lourenço is een 26-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Arthur speelde was Cruzeiro - Bragantino op 2024-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Arthur Gomes Lourenço in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Arthur Gomes Lourenço in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Arthur Gomes Lourenço in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Arthur Gomes Lourenço een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Arthur Gomes Lourenço een assist heeft gegeven in de match.

Stats Arthur Gomes Lourenço

Bekijk de matchen en statistieken van Arthur Gomes Lourenço. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Arthur Gomes Lourenço hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Arthur

Achternaam

Gomes Lourenço

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-07-03

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Uberlândia

Afkomst

Brazilië

Lengte

174 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Arthur Gomes Lourenço mee voetbalt bij Cruzeiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook