Arnaud Nkodi Luzayadio

Biografie

Arnaud Nkodi Luzayadio is een 24-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Arnaud speelde was Lokomotiv Sofia - Pirin Blagoevgrad op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Arnaud Nkodi Luzayadio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Arnaud Nkodi Luzayadio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Arnaud Nkodi Luzayadio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Arnaud Nkodi Luzayadio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Arnaud Nkodi Luzayadio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Arnaud Nkodi Luzayadio

Bekijk de matchen en statistieken van Arnaud Nkodi Luzayadio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Arnaud Nkodi Luzayadio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Arnaud

Achternaam

Nkodi Luzayadio

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-07-19

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Montreuil-sous-Bois

Afkomst

Frankrijk

Lengte

176 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Arnaud Nkodi Luzayadio mee voetbalt bij Emmen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook