Armando José Araque Peña

Biografie

Armando José Araque Peña is een 33-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Armando José speelde was Metropolitanos FC - Estudiantes de Merida FC op 2022-03-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Armando José Araque Peña in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Armando José Araque Peña in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Armando José Araque Peña in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Armando José Araque Peña een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Armando José Araque Peña een assist heeft gegeven in de match.

Stats Armando José Araque Peña

Bekijk de matchen en statistieken van Armando José Araque Peña. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Armando José Araque Peña hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Armando José

Achternaam

Araque Peña

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-03-06

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Mérida

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

183 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Armando José Araque Peña mee voetbalt bij Estudiantes de Merida FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook