Aritz Aduriz Zubeldia

Biografie

Aritz Aduriz Zubeldia is een 43-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Aritz speelde was Leganes - Athletic Club op 2019-04-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aritz Aduriz Zubeldia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aritz Aduriz Zubeldia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aritz Aduriz Zubeldia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aritz Aduriz Zubeldia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aritz Aduriz Zubeldia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aritz Aduriz Zubeldia

Bekijk de matchen en statistieken van Aritz Aduriz Zubeldia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aritz Aduriz Zubeldia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aritz

Achternaam

Aduriz Zubeldia

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

43 jaar

Geboortedatum

1981-02-11

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

San Sebastián

Afkomst

Spanje

Lengte

181 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aritz Aduriz Zubeldia mee voetbalt bij Athletic Club, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook