Aristote Nkaka Bazunga

Biografie

Aristote Nkaka Bazunga is een 27-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Aristote speelde was Racing Santander - Huesca op 2020-07-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aristote Nkaka Bazunga in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aristote Nkaka Bazunga in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aristote Nkaka Bazunga in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aristote Nkaka Bazunga een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aristote Nkaka Bazunga een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aristote Nkaka Bazunga

Bekijk de matchen en statistieken van Aristote Nkaka Bazunga. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aristote Nkaka Bazunga hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aristote

Achternaam

Nkaka Bazunga

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-03-27

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Ghlin

Nationaliteit

België

Lengte

184 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aristote Nkaka Bazunga mee voetbalt bij Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook