Ariel Ignacio López Varela

Biografie

Ariel Ignacio López Varela is een 28-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ariel Ignacio speelde was FCSB - Uta Arad op 2024-01-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ariel Ignacio López Varela in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ariel Ignacio López Varela in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ariel Ignacio López Varela in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ariel Ignacio López Varela een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ariel Ignacio López Varela een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ariel Ignacio López Varela

Bekijk de matchen en statistieken van Ariel Ignacio López Varela. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ariel Ignacio López Varela hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ariel Ignacio

Achternaam

López Varela

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-05-26

Geboorteland

Uruguay

Afkomst

Uruguay

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ariel Ignacio López Varela mee voetbalt bij Oţelul, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook