Arian David Moreno Silva

Biografie

Arian David Moreno Silva is een 20-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Arian David speelde was Monagas SC - Mineros de Guyana op 2021-04-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Arian David Moreno Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Arian David Moreno Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Arian David Moreno Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Arian David Moreno Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Arian David Moreno Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Arian David Moreno Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Arian David Moreno Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Arian David Moreno Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Arian David

Achternaam

Moreno Silva

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2003-01-23

Geboorteland

Venezuela

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

169 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Arian David Moreno Silva mee voetbalt bij Monagas SC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook