Antonio Martínez López

Biografie

Antonio Martínez López is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Antonio speelde was Boavista - FC Porto op 2024-01-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Antonio Martínez López in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Antonio Martínez López in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Antonio Martínez López in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Antonio Martínez López een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Antonio Martínez López een assist heeft gegeven in de match.

Stats Antonio Martínez López

Bekijk de matchen en statistieken van Antonio Martínez López. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Antonio Martínez López hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Antonio

Achternaam

Martínez López

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-06-30

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Murcia

Afkomst

Spanje

Lengte

180 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Antonio Martínez López mee voetbalt bij FC Porto, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook