Antonio Javier Galeano Ferreira

Biografie

Antonio Javier Galeano Ferreira is een 23-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Antonio Javier speelde was Club Nacional - Plaza Colonia op 2023-09-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Antonio Javier Galeano Ferreira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Antonio Javier Galeano Ferreira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Antonio Javier Galeano Ferreira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Antonio Javier Galeano Ferreira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Antonio Javier Galeano Ferreira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Antonio Javier Galeano Ferreira

Bekijk de matchen en statistieken van Antonio Javier Galeano Ferreira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Antonio Javier Galeano Ferreira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Antonio Javier

Achternaam

Galeano Ferreira

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-03-22

Geboorteland

Paraguay

Afkomst

Paraguay

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Antonio Javier Galeano Ferreira mee voetbalt bij Club Nacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook