Antonio Cristian Glauder García

Biografie

Antonio Cristian Glauder García is een 28-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Antonio Cristian speelde was Albacete - Racing Santander op 2024-02-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Antonio Cristian Glauder García in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Antonio Cristian Glauder García in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Antonio Cristian Glauder García in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Antonio Cristian Glauder García een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Antonio Cristian Glauder García een assist heeft gegeven in de match.

Stats Antonio Cristian Glauder García

Bekijk de matchen en statistieken van Antonio Cristian Glauder García. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Antonio Cristian Glauder García hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Antonio Cristian

Achternaam

Glauder García

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-10-18

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Algeciras

Afkomst

Spanje

Lengte

183 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Antonio Cristian Glauder García mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook