Anthony van den Hurk

Biografie

Anthony van den Hurk is een 29-jarige voetballer uit Nederland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Anthony speelde was Helsingborg - IFK Varnamo op 2022-05-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Anthony van den Hurk in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Anthony van den Hurk in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Anthony van den Hurk in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Anthony van den Hurk een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Anthony van den Hurk een assist heeft gegeven in de match.

Stats Anthony van den Hurk

Bekijk de matchen en statistieken van Anthony van den Hurk. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Anthony van den Hurk hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Anthony

Achternaam

van den Hurk

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-01-09

Geboorteland

Nederland

Geboorteplaats

Veghel

Nationaliteit

Nederland

Lengte

180 cm

Gewicht

87 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Anthony van den Hurk mee voetbalt bij Helsingborg, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook