Anthony Rubén Lozano Colón

Biografie

Anthony Rubén Lozano Colón is een 30-jarige voetballer uit Honduras die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Anthony Rubén speelde was Almeria - Atletico Madrid op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Anthony Rubén Lozano Colón in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Anthony Rubén Lozano Colón in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Anthony Rubén Lozano Colón in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Anthony Rubén Lozano Colón een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Anthony Rubén Lozano Colón een assist heeft gegeven in de match.

Stats Anthony Rubén Lozano Colón

Bekijk de matchen en statistieken van Anthony Rubén Lozano Colón. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Anthony Rubén Lozano Colón hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Anthony Rubén

Achternaam

Lozano Colón

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-04-25

Geboorteland

Honduras

Geboorteplaats

Yoro

Afkomst

Honduras

Lengte

185 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Anthony Rubén Lozano Colón mee voetbalt bij Getafe, Honduras, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook