Anthony Limbombe Ekango

Biografie

Anthony Limbombe Ekango is een 29-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Anthony speelde was Lommel SK - SK Beveren op 2024-04-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Anthony Limbombe Ekango in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Anthony Limbombe Ekango in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Anthony Limbombe Ekango in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Anthony Limbombe Ekango een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Anthony Limbombe Ekango een assist heeft gegeven in de match.

Stats Anthony Limbombe Ekango

Bekijk de matchen en statistieken van Anthony Limbombe Ekango. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Anthony Limbombe Ekango hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Anthony

Achternaam

Limbombe Ekango

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-07-15

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Mechelen

Afkomst

België

Lengte

177 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Anthony Limbombe Ekango mee voetbalt bij SK Beveren, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook