Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria

Biografie

Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria is een 35-jarige voetballer uit Chili die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Antenor Junior speelde was Adanaspor - Bandırmaspor op 2024-05-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria een assist heeft gegeven in de match.

Stats Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria

Bekijk de matchen en statistieken van Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Antenor Junior

Achternaam

Fernándes da Silva Vitoria

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1988-10-04

Geboorteland

Chili

Geboorteplaats

Tocopilla

Afkomst

Chili

Lengte

184 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria mee voetbalt bij Chile, Manisa BBSK, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook