Angelo Yonnier Lucena Soteldo

Biografie

Angelo Yonnier Lucena Soteldo is een 21-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Angelo Yonnier speelde was Metropolitanos FC - UCV op 2024-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Angelo Yonnier Lucena Soteldo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Angelo Yonnier Lucena Soteldo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Angelo Yonnier Lucena Soteldo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Angelo Yonnier Lucena Soteldo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Angelo Yonnier Lucena Soteldo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Angelo Yonnier Lucena Soteldo

Bekijk de matchen en statistieken van Angelo Yonnier Lucena Soteldo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Angelo Yonnier Lucena Soteldo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Angelo Yonnier

Achternaam

Lucena Soteldo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2003-01-26

Geboorteland

Venezuela

Afkomst

Venezuela

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Angelo Yonnier Lucena Soteldo mee voetbalt bij Metropolitanos FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook