Angelo Smit Preciado Quiñónez

Biografie

Angelo Smit Preciado Quiñónez is een 25-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Angelo Smit speelde was Ecuador - Uruguay op 2023-09-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Angelo Smit Preciado Quiñónez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Angelo Smit Preciado Quiñónez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Angelo Smit Preciado Quiñónez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Angelo Smit Preciado Quiñónez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Angelo Smit Preciado Quiñónez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Angelo Smit Preciado Quiñónez

Bekijk de matchen en statistieken van Angelo Smit Preciado Quiñónez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Angelo Smit Preciado Quiñónez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Angelo Smit

Achternaam

Preciado Quiñónez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-02-18

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

Shushufindi

Afkomst

Ecuador

Lengte

173 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Angelo Smit Preciado Quiñónez mee voetbalt bij KRC Genk, Ecuador, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook