Ángel Ronniel Lezama Arteaga

Biografie

Ángel Ronniel Lezama Arteaga is een 25-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ángel Ronniel speelde was FK Trakai - Slovan Liberec op 2020-09-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ángel Ronniel Lezama Arteaga in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ángel Ronniel Lezama Arteaga in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ángel Ronniel Lezama Arteaga in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ángel Ronniel Lezama Arteaga een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ángel Ronniel Lezama Arteaga een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ángel Ronniel Lezama Arteaga

Bekijk de matchen en statistieken van Ángel Ronniel Lezama Arteaga. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ángel Ronniel Lezama Arteaga hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ángel Ronniel

Achternaam

Lezama Arteaga

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-09-25

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Ciudad Bolívar

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

183 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ángel Ronniel Lezama Arteaga mee voetbalt bij FK Trakai, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook