Ángel Martín Correa

Biografie

Ángel Martín Correa is een 29-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Ángel Martín speelde was Real Sociedad - Atletico Madrid op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ángel Martín Correa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ángel Martín Correa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ángel Martín Correa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ángel Martín Correa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ángel Martín Correa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ángel Martín Correa

Bekijk de matchen en statistieken van Ángel Martín Correa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ángel Martín Correa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ángel Martín

Achternaam

Correa

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-03-09

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Rosario

Afkomst

Argentinië

Lengte

171 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ángel Martín Correa mee voetbalt bij Atletico Madrid, Argentina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook