Angel Fernando Quiñonez Guerrero

Biografie

Angel Fernando Quiñonez Guerrero is een 27-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Angel Fernando speelde was Gualaceo SC - El Nacional op 2023-06-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Angel Fernando Quiñonez Guerrero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Angel Fernando Quiñonez Guerrero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Angel Fernando Quiñonez Guerrero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Angel Fernando Quiñonez Guerrero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Angel Fernando Quiñonez Guerrero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Angel Fernando Quiñonez Guerrero

Bekijk de matchen en statistieken van Angel Fernando Quiñonez Guerrero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Angel Fernando Quiñonez Guerrero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Angel Fernando

Achternaam

Quiñonez Guerrero

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-09-04

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

Guayaquil

Afkomst

Ecuador

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Angel Fernando Quiñonez Guerrero mee voetbalt bij El Nacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook