Ángel Enrique Faría Mendoza

Biografie

Ángel Enrique Faría Mendoza is een 41-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ángel Enrique speelde was Rayo Zuliano - Atletico Paranaense op 2024-05-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ángel Enrique Faría Mendoza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ángel Enrique Faría Mendoza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ángel Enrique Faría Mendoza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ángel Enrique Faría Mendoza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ángel Enrique Faría Mendoza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ángel Enrique Faría Mendoza

Bekijk de matchen en statistieken van Ángel Enrique Faría Mendoza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ángel Enrique Faría Mendoza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ángel Enrique

Achternaam

Faría Mendoza

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

41 jaar

Geboortedatum

1983-01-28

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Maracaibo

Afkomst

Venezuela

Lengte

178 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ángel Enrique Faría Mendoza mee voetbalt bij Rayo Zuliano, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook