Ángel Andrés Hernández Velásquez

Biografie

Ángel Andrés Hernández Velásquez is een 42-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als doelman speelt. De laatste match die Ángel Andrés speelde was Zulia FC - Carabobo FC op 2020-03-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ángel Andrés Hernández Velásquez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ángel Andrés Hernández Velásquez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ángel Andrés Hernández Velásquez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ángel Andrés Hernández Velásquez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ángel Andrés Hernández Velásquez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ángel Andrés Hernández Velásquez

Bekijk de matchen en statistieken van Ángel Andrés Hernández Velásquez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ángel Andrés Hernández Velásquez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ángel Andrés

Achternaam

Hernández Velásquez

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

42 jaar

Geboortedatum

1980-07-01

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Caracas

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

188 cm

Gewicht

87 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ángel Andrés Hernández Velásquez mee voetbalt bij Carabobo FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook