Ángel Algobia Esteves

Biografie

Ángel Algobia Esteves is een 24-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ángel speelde was Eibar - Levante op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ángel Algobia Esteves in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ángel Algobia Esteves in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ángel Algobia Esteves in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ángel Algobia Esteves een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ángel Algobia Esteves een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ángel Algobia Esteves

Bekijk de matchen en statistieken van Ángel Algobia Esteves. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ángel Algobia Esteves hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ángel

Achternaam

Algobia Esteves

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-06-23

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Velilla de San Antonio

Afkomst

Spanje

Lengte

180 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ángel Algobia Esteves mee voetbalt bij Levante, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook