Andrew Jung

Biografie

Andrew Jung is een 24-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Andrew speelde was Nancy - Quevilly op 2022-04-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Andrew Jung in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Andrew Jung in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Andrew Jung in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Andrew Jung een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Andrew Jung een assist heeft gegeven in de match.

Stats Andrew Jung

Bekijk de matchen en statistieken van Andrew Jung. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Andrew Jung hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Andrew Jung

Het laatste nieuws gerelateerd aan Andrew Jung. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Andrew

Achternaam

Jung

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1997-10-08

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Remiremont

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

192 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Andrew Jung mee voetbalt bij Quevilly, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook