Andrés José Rodríguez Gaitán

Biografie

Andrés José Rodríguez Gaitán is een 34-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Andrés José speelde was Eibar - FC Cartagena op 2024-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Andrés José Rodríguez Gaitán in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Andrés José Rodríguez Gaitán in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Andrés José Rodríguez Gaitán in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Andrés José Rodríguez Gaitán een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Andrés José Rodríguez Gaitán een assist heeft gegeven in de match.

Stats Andrés José Rodríguez Gaitán

Bekijk de matchen en statistieken van Andrés José Rodríguez Gaitán. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Andrés José Rodríguez Gaitán hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Andrés José

Achternaam

Rodríguez Gaitán

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-01-30

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Almuñécar

Afkomst

Spanje

Lengte

185 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Andrés José Rodríguez Gaitán mee voetbalt bij Burgos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook