Andrés Jair Rentería Morelo

Biografie

Andrés Jair Rentería Morelo is een 30-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Andrés Jair speelde was Chico - Alianza Petrolera op 2024-02-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Andrés Jair Rentería Morelo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Andrés Jair Rentería Morelo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Andrés Jair Rentería Morelo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Andrés Jair Rentería Morelo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Andrés Jair Rentería Morelo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Andrés Jair Rentería Morelo

Bekijk de matchen en statistieken van Andrés Jair Rentería Morelo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Andrés Jair Rentería Morelo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Andrés Jair

Achternaam

Rentería Morelo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-03-06

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Medellín

Afkomst

Colombia

Lengte

179 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Andrés Jair Rentería Morelo mee voetbalt bij Alianza Petrolera, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook