Andrés Eduardo Montero Cadenas

Biografie

Andrés Eduardo Montero Cadenas is een 28-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Andrés Eduardo speelde was Independiente Medellin - Envigado op 2022-04-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Andrés Eduardo Montero Cadenas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Andrés Eduardo Montero Cadenas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Andrés Eduardo Montero Cadenas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Andrés Eduardo Montero Cadenas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Andrés Eduardo Montero Cadenas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Andrés Eduardo Montero Cadenas

Bekijk de matchen en statistieken van Andrés Eduardo Montero Cadenas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Andrés Eduardo Montero Cadenas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Andrés Eduardo

Achternaam

Montero Cadenas

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-03-05

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Maracaibo

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

175 cm

Gewicht

61 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Andrés Eduardo Montero Cadenas mee voetbalt bij Envigado, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook