Andrés De Jesús Sarmiento Salas

Biografie

Andrés De Jesús Sarmiento Salas is een 24-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Andrés De Jesús speelde was Vizela - Famalicao op 2022-03-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Andrés De Jesús Sarmiento Salas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Andrés De Jesús Sarmiento Salas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Andrés De Jesús Sarmiento Salas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Andrés De Jesús Sarmiento Salas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Andrés De Jesús Sarmiento Salas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Andrés De Jesús Sarmiento Salas

Bekijk de matchen en statistieken van Andrés De Jesús Sarmiento Salas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Andrés De Jesús Sarmiento Salas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Andrés De Jesús

Achternaam

Sarmiento Salas

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-01-15

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Luruaco

Nationaliteit

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Andrés De Jesús Sarmiento Salas mee voetbalt bij Vizela, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook