Andrés Correa Valencia

Biografie

Andrés Correa Valencia is een 29-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Andrés speelde was Envigado - La Equidad op 2023-01-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Andrés Correa Valencia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Andrés Correa Valencia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Andrés Correa Valencia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Andrés Correa Valencia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Andrés Correa Valencia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Andrés Correa Valencia

Bekijk de matchen en statistieken van Andrés Correa Valencia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Andrés Correa Valencia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Andrés

Achternaam

Correa Valencia

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-01-29

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Envigado

Nationaliteit

Colombia

Lengte

175 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Andrés Correa Valencia mee voetbalt bij La Equidad, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook